FAQ
Да, разбира се. Ние работим в тясно сътрудничество с национални пощенски служби и частни куриерски компани, за да гарантираме и удоволетворим в максимална степен нуждите от доставки за чужбина. Въпреки това бихме искали да Ви уведомим, че във връзка с предприетите мерки и ограничения заради COVID-19 временно може да бъде преустановено изпращането на международни пратки за определени страни. В този случай ще Ви информираме своевременно и ако вече е била направена поръчка, сумата ще бъде на 100% възстановена.
Вие можете да изберете измежду няколко опции за плащане в края на процеса на поръчката. Тези опции включват: PayPal, кредитна карта, банков превод и наложен платеж.
Вашата поръчка ще бъде изпратена веднага щом получим плащането. Ако завършите плащането на поръчката си преди 12 часа на обяд, ще Ви изпратим поръчката още в същия ден. Ако поръчката и плащането са направени след обяд, ще Ви изпратим поръчката на следващия работен ден.
Сроковете за доставка са следните:
България: доставка в рамките на 1-2 работни дни.
Германия: доставка в рамките на 1-2 работни дни.
Европа: доставка в рамките на 2-7 работни дни.
Други международни пратки: доставка в рамките на 7-21 работни дни.
Указаните срокове на доставка могат да бъдат временно променени във връзка с предприетите мерки и ограничения заради COVID-19.
Ако се интересувате от по-бързи опции за доставка, разгледайте нашите магазини в онлайн платформите на amazon.co.uk и amazon.com и се възползвайте от отличните условия на доставка на Amazon.