Сет против стрес

image1635
image1718

Сет против стрес

  0
  Продуктът е наличенСъстав:

100% Етерично масло от Бял равнец Achillea millefolium Oil

100% Етерично масло от Немска лайка Matricaria Recutita Flower Oil

100% Етерично масло от Био Лавандула Lavandula Angustifolia Flower Oil


Цена: 53.90 лв.

Сет против стрес:

Бял равнец - 100% натурално етерично масло (5мл)

Етеричното масло има топъл, цветен, билков аромат. То действа успокояващо и може да бъде благословия за хората, които страдат от безсъние и прекомерен стрес. Чудесно средство за релаксиране и здрав сън. Натуралното масло от бял равнец отпуска нервите и мускулите, намалява кръвното налягане и води до пълноценен, освежаващ сън.

Био етерично масло Немска лайка – срещу безпокойство и тревожност, подходящо за деца (5мл)

Биологичното етерично масло от немска лайка има интензивен тъмносин цвят, с леки фруктови и тревисти нотки аромат. Известно е с мощните си успокояващи и релаксиращи свойства, които го правят идеално средство за намаляване на безпокойството и тревожността и за повдигане на духа. Ароматът на немска лайка успокоява ума, намалява чувството на страх и стрес.

Био етерично масло Лавандула – срещу безсъние, стрес и тревожност (10мл)

Висококачественото биологично етерично масло от лавандула има положителни свойства върху психиката. То действа успокояващо на нервната система, предпазва я от свръх стимулация, успокоява прекомерните емоции и повишава качеството на живот.

В ароматерапията, етеричното масло от лавандула се използва при безсъние, безпокойство и трудно заспиване. Неговите мускулно-релаксиращи и антихипертензивни ефекти често се използват при обща нервност и тревожност. Чистото лавандулово масло също е ценна помощ при главоболие, причинено от прекомерен стрес.

Свързани продукти

Коментари

 • author
  Елена  — 

  Много съм доволна. Няколко капки в аромадифузера вечер ми осигуряват пълноценна почивка

 • author
  Пепи Петрова — 

  Доволна съм много от този продукт

 • author
  Тодор Димитров  — 

  Силна стуя масло ми проби пръстта на ръката. Стана сериозен абцес, с помощта на хирург и лечение с маслото от лайка спасих кутрето си.

Оставете коментар


   captcha