Сет Сияйна кожа

image1720
image2189
image2190

Сет Сияйна кожа

  0
  Продуктът е наличенСъстав:

100% Етерично масло от Безсмъртниче Helichrysum Italicum Flower Oil

100% Етерично масло от Жълт кантарион Hypericum Perforatum Oil

100% Етерично масло от Молдовски змееогловник Dracocephalum Moldavica Oil


Цена: 49.90 лв. 79.90 лв.

Сет Сияйна кожа включва:

Био етерично масло Безсмъртниче - срещу бръчки, белези и петна по кожата (5мл)

Етеричното масло от безсмъртниче благоприятства и ускорява заздравяването на раните, като подпомага естествената регенерация на епидермиса и образуването на гранулационна тъкан. То също така стимулира синтеза на колаген и предотвратява образуването на дълбоки белези.

Чистото етерично масло от безсмъртниче притежава силни антиейдж свойства и подпомага естествената регенерация на епидермиса. Редовната му употреба гарантира здравето на кожата и я прави по-стегната, по-гладка, по-сияйна, по-млада.

Не на последно място, етеричното масло от безсмъртниче е богато на антиоксиданти, благодарение на които елиминира вредните свободни радикали и предпазва кожата от преждевременно стареене, появата на бръчки и старчески петна.

Био етерично масло Жълт кантарион (5мл)

100% био етеричното масло от жълт кантарион оказва благотворно въздействие върху целия организъм, ефективно се използва за лечение на кожни заболявания, инфекции в устната кухина и показва силна антивирусна активност срещу херпесният вирус.

Благодарение на противовъзпалителните, антибактериалните, регенеративните и бактерицидни свойства, биологичното масло от жълт кантарион се използва успешно за лечение на рани, наранявания, изгаряния и белези. И се прилага особено ефективно при възпалена, напукана, люспеста и суха кожа.

Етерично масло от Молдовски змееогловник (5мл)

Научни изследвания показват, че етеричното масло от молдовски змееогловник е богато на антиоксиданти и участва в поддържането на естественото производство на колаген в тялото. То също и помага за подобряване на еластичността и структурата на кожата за наистина блестяща кожа и сияен тен.

Коментари

Все още няма коментари!

Оставете коментар


   captcha