essences logoБлог
11 март 6 етерични масла при кашлица, без които не можеш. В тази статия ше ти разкажем кои са те, защо и как да ги използваш.
  Essences Bulgaria

6 етерични масла при кашлица, без които не можеш. В тази статия ше ти разкажем кои са те, защо и как да ги използваш.

16 февруари С толкова голям избор на етерични масла, от къде да започнем? Намерете отговора в тази статия.
  Essences Bulgaria

С толкова голям избор на етерични масла, от къде да започнем? Намерете отговора в тази статия.

28 януари Свети Валентин наближава, с помощта на етеричните масла и флоралните води, можете да събудите сетивата си, да поглезите вашата кожа и да създадете романтична атмосфера.
  Essences Bulgaria

Свети Валентин наближава, с помощта на етеричните масла и флоралните води, можете да събудите сетивата си, да поглезите вашата кожа и да създадете романтична атмосфера.

24 януари Базовите масла се използват най-често като основа за различни козметични продукти, както и за разреждане на етерични масла, които не бива да бъдат използвани в чист вид върху кожата.
  Essences Bulgaria

Базовите масла се използват най-често като основа за различни козметични продукти, както и за разреждане на етерични масла, които не бива да бъдат използвани в чист вид върху кожата.

15 декември Говори Велико Ангелов.
  Essences Bulgaria
29 октомври Историята на Йонатан Мидендорф - кога и защо избира труда на полето в България
  Essences Bulgaria

Историята на Йонатан Мидендорф - кога и защо избира труда на полето в България

27 октомври Всички ние искаме коса, която да е здрава, лъскава и лесна за поддръжка. Но  да стигнем до там може да се окаже предизвикателство. Повечето от нас трябва да се справят с някакъв проблем с косата, който пречи на здравите връхчета на кичурите. Други проблеми с които се сблъскаме са пърхот, косопад, омазняване и куп други.
  Essences Bulgaria

Всички ние искаме коса, която да е здрава, лъскава и лесна за поддръжка. Но да стигнем до там може да се окаже предизвикателство. Повечето от нас трябва да се справят с някакъв проблем с косата, който пречи на здравите връхчета на кичурите. Други проблеми с които се сблъскаме са пърхот, косопад, омазняване и куп други.

19 октомври Може би вече си задавате въпроса по какъв начин билките са свързани с Хелоуин. В основата на този ден е гоненето на лошите духове и ние ще ви представим няколко креативни идеи чрез които билките могат да ви помогнат да изгоните злите призраци или поне да се позабавлявате
  Essences Bulgaria

Може би вече си задавате въпроса по какъв начин билките са свързани с Хелоуин. В основата на този ден е гоненето на лошите духове и ние ще ви представим няколко креативни идеи чрез които билките могат да ви помогнат да изгоните злите призраци или поне да се позабавлявате