essences logoБлог
28 January Свети Валентин наближава, с помощта на етеричните масла и флоралните води, можете да събудите сетивата си, да поглезите вашата кожа и да създадете романтична атмосфера.
  Essences Bulgaria

Свети Валентин наближава, с помощта на етеричните масла и флоралните води, можете да събудите сетивата си, да поглезите вашата кожа и да създадете романтична атмосфера.

24 January Базовите масла се използват най-често като основа за различни козметични продукти, както и за разреждане на етерични масла, които не бива да бъдат използвани в чист вид върху кожата.
  Essences Bulgaria

Базовите масла се използват най-често като основа за различни козметични продукти, както и за разреждане на етерични масла, които не бива да бъдат използвани в чист вид върху кожата.

15 December Говори Велико Ангелов.
  Essences Bulgaria
29 October Историята на Йонатан Мидендорф - кога и защо избира труда на полето в България
  Essences Bulgaria

Историята на Йонатан Мидендорф - кога и защо избира труда на полето в България

27 October Всички ние искаме коса, която да е здрава, лъскава и лесна за поддръжка. Но  да стигнем до там може да се окаже предизвикателство. Повечето от нас трябва да се справят с някакъв проблем с косата, който пречи на здравите връхчета на кичурите. Други проблеми с които се сблъскаме са пърхот, косопад, омазняване и куп други.
  Essences Bulgaria

Всички ние искаме коса, която да е здрава, лъскава и лесна за поддръжка. Но да стигнем до там може да се окаже предизвикателство. Повечето от нас трябва да се справят с някакъв проблем с косата, който пречи на здравите връхчета на кичурите. Други проблеми с които се сблъскаме са пърхот, косопад, омазняване и куп други.

19 October Може би вече си задавате въпроса по какъв начин билките са свързани с Хелоуин. В основата на този ден е гоненето на лошите духове и ние ще ви представим няколко креативни идеи чрез които билките могат да ви помогнат да изгоните злите призраци или поне да се позабавлявате
  Essences Bulgaria

Може би вече си задавате въпроса по какъв начин билките са свързани с Хелоуин. В основата на този ден е гоненето на лошите духове и ние ще ви представим няколко креативни идеи чрез които билките могат да ви помогнат да изгоните злите призраци или поне да се позабавлявате

11 October 3 изпитани етерични масла, които по натурален начин ще подобрят съня ви.
  Essences Bulgaria

3 изпитани етерични масла, които по натурален начин ще подобрят съня ви.

05 October За всички нащи приятели от Русе, продължаваме раздаването на подаръци в Бакалия
  Essences Bulgaria

За всички нащи приятели от Русе, продължаваме раздаването на подаръци в Бакалия "От фермата" ...