Био етерично масло Бял равнец – срещу екземи, рани и изгаряния (5мл)

image50
image136
image391
image472
image473

Био етерично масло Бял равнец – срещу екземи, рани и изгаряния (5мл)

  11
  Продуктът е наличенСъстав:

100% Етерично масло от Бял равнец Achillea millefolium Oil


Цена: 19.90 лв.

Биологичното етерично масло от бял равнец (Achillea millefolium) проявява бактерицидни, фунгицидни и ускоряващо заздравяването на рани свойства. То образува защитно покритие върху раната и активира кръвните тромбоцити и левкоцитите на мястото, където се прилага, като по този начин защитава от проникването на микроби, вируси и гъбички. Етеричното масло от бял равнец се прилага за лечение на кожни заболявания, инфектирани рани, изгаряния, акне, дерматит, екзема, абсцеси, проблемна кожа, целулит, загрубяла кожа, напукване и възпаления (цирей, пъпки по гърба, пъпки по лицето) .

Биологичното масло от бял равнец се смята за универсално средство за лечение на всякакви гинекологични проблеми. То има естествено аменогогно действие (стимулиращо менструацията), помага при маточни кръвотечения, менструални болки, менопауза, дисменорея и хиперменорея. Затруднената менструация може да се регулира с помощта на етеричното масло от бял равнец така, че да се постигне естествен редовен процес. То съдейства и за избягване на ранна или ненавременна менопауза. Също така успокоява и облекчава възпалението на стомаха, намалява спазмите и чувството на подуване и дискомфорт в корема.

Чистото 100% биологично етерично масло от бял равнец има изразени хемостатични свойства и може ефективно да намали и дори да спре външни и вътрешни кръвоизливи. То има изключително стягащи свойства, които водят до контракции в кръвоносните съдове, като по този начин се намалява кървенето или кръвоизлива.

Неговият характерен, топъл, цветен, билков аромат има успокояващо действие и може да бъде благословия за хората, които страдат от безсъние и прекомерен стрес и жадуват за малко релаксиране и здрав сън. Натуралното етерично масло от бял равнец причинява отпускане на нервите, мозъка и мускулите, намалява кръвното налягане и води до здрав, освежаващ сън. В зависимост от концентрацията, неговото въздействие може да предизвика възбуда или спокойствие. Също така активира умствената дейност и повишава концентрацията, енергизира, подобрява фокуса, стимулира логическото мислене и прояснява съзнанието.

Етеричното масло от бял равнец има кръвопречистваща сила и е идеално средство за детоксикация на организма. Освен това е полезно при лечение на заболявания на кръвообращението като варикозни вени и хемороиди.

100% натуралното био етерично масло от бял равнец е идеално средство за ежедневна естествена грижа за кожата. То държи тайната на по-гладката и по-млада кожа с балансирано количество влага в нея. Запазва кожата без сухота, напуквания, инфекции и видими неприятни белези. Също така може да се прилага с успех при възпалена, зачервена, раздразнена и проблемна кожа, акне, целулит и много други кожни заболявания.


ЗАБЕЛЕЖКА: Информацията изложена в сайта има опознавателен характер. Вътрешната ароматерапевтична употреба на етеричното масло изисква задължителна предварителна консултация с ароматерапевт!

  • Укрепва вътрешния мир и дава усещане за комфорт, хармония и мир.
  • Има релаксиращ ефект върху нервите и уморените мускули.
  • Овлажнява и подобрява здравословния вид на кожата.
  • Подпомага за по-бързото зарастване на рани.

Въздействие върху психо-емоционалното състояние
Нарушения на съня, стрес

Аромалампа: добавете 2-3 капки етерично масло на 15 кв.м.
Вана: 4 капки етерично масло смесете с емулгатор и добавете към водата за вана.

ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ЧОВЕШКОТО ТЯЛО
Отворени рани, порязвания, наранявания
Компреси: 
5-10 капки етерично масло добвете към 1 л. вода.
Външно локално приложение: нанесете директно върху кожата или смесете с мехлем.

Кожни заболявания (проблемна кожа, акне, целулит)
Масажно масло за тяло: 
смесете 1 капка етерично масло от Маточина и 1 капка етерично масло от Бял равнец с 50 мл. растително базово масло.
Масажно масло за тяло: 2 капки етерично масло смесете с 10 мл. базово масло.

Слабост на пикочния мехур
Масажно масло за тяло: 
смесете 1 капка етерично масло от Маточина и 1 капка етерично масло от Бял равнец с 50 мл. растително базово масло.

СЪВЕТИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ: Етеричното масло от Бял равнец е високо концентрирана растителна съставка! Прилагането му в чист вид върху кожата трябва да се извършва с повишено внимание! Да се съхранява на недостъпно за деца място! Да не се използва по време на бременност и кърмене! Да се избягва контакт с очите и лигавиците, вътрешното ухо и други чувствителни области на тялото! Етеричното маслото от Бял равнец изостря фоточувствителността на кожата, не е препоръчително да се използва преди излагане на слънце!

ЗАБЕЛЕЖКА: Информацията изложена в сайта има опознавателен характер. Вътрешната ароматерапевтична употреба на етеричното масло изисква задължителна предварителна консултация с ароматерапевт!

Коментари

  • author
    Пепи Петрова — 

    Доволна съм много от този продукт

Оставете коментар


   captcha