Молдовски змееогловник – срещу болка и дискомфорт - етерично масло (10мл)

image60
image108
image617
image618

Молдовски змееогловник – срещу болка и дискомфорт - етерично масло (10мл)

  1
  Продуктът е наличенСъстав:

100% Етерично масло от Молдовски змееогловник Dracocephalum Moldavica Oil


Цена: 32.90 лв. 49.90 лв.

Чистото натурално етерично масло от молдовски змееогловник (Dracocephalum moldavica) има множество полезни за организма свойства: силно имуностимулиращо, антибактериално, противогъбично, противовъзпалително, хипогликемично . Проявява силен антиоксидантен и кардиопротективен ефект.

Натуралното масло съдържа естествени съставки, които насърчават храносмилането и успокояват симптомите на стомашно-чревни разстройства, помагат за отпускането на гладката мускулатура и облекчават спазмите на стомашно-чревния тракт. Маслото стимулира секрецията на стомашен сок, облекчава възпалението и намалява болката.

Етеричното масло на това възхитително растение е ценно за поддържане на здравето на черния дроб. Неговата полза се изразява в стимулиране на естественото производство на жлъчка от черния дроб, която подпомага разграждането на мазнините и въглехидратите и играе главна роля при детоксикацията на организма. Оптимизира потока между жлъчния мехур и черния дроб, подобрява чернодробната и храносмилателна функция и здравето на организма като цяло.

Маслото от молдовски змееогловник е здравен бустер за нервната система. То укрепва и възстановява нервите и се прилага като успокоително средство при психично натоварване, безпокойство, депресия, нервност и тревожност. Маслото проявява също толкова силно аналгетично (обезболяващо) действие но без да предизвиква нежелани ефекти. То влияе по естествен път върху ключовите механизми на възпалителния процес и проявява мощен ефект срещу болката и дискомфорта.

Опияняващият цитрусов аромат със свежи медни нотки на етеричното масло от една страна действа ободряващо, тонизиращо и съживяващо сетивата, а от друга страна − успокояващо и релаксиращо.

Редовната употреба на етеричното масло от молдовски змееогловник подобрява еластичността и мекотата на кожата и запазва здравословното й сияние.

ЗАБЕЛЕЖКА: Информацията изложена в сайта има опознавателен характер. Вътрешната ароматерапевтична употреба на етеричното масло изисква задължителна предварителна консултация с ароматерапевт!

  • Успокоява нервната система и допринася за по-добър и качествен сън.
  • Подобрява еластичността и мекотата на кожата.
  • Помага при главоболие и напрежение във врата.
  • Oблекчава стомашни и мускулни спазми.

Депресия, нервност, тревожност, безпокойство и безсъние
Аромалампа: 
добавете 4-5 капки етерично масло в аромалампа или дифузер, за да създадете ароматна и оздравяваща атмосфера в помещението.

Главоболие и мигрена
Аромалампа: 
добавете 4-5 капки етерично масло в аромалампа или дифузер, за да създадете ароматна и оздравяваща атмосфера в помещението.

Нарушение на сърдечния ритъм
Масажно масло за тяло: 
2 капки етерично масло смесете с 1 супена лъжица базово масло (масло от жожоба). Масажирайте внимателно областта на сърцето.
Мускулно напрежение и невралгия
Масажно масло за тяло:
 6 капки етерично масло смесете с 30 мл. базово масло (масло от жожоба).

СЪВЕТИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ: Да се съхранява на недостъпно за деца място! Да не се използва по време на бременност без предварителна консултация със специалист! Да се избягва контакт с очите и лигавиците, вътрешното ухо и други чувствителни области на тялото!

ЗАБЕЛЕЖКА: Информацията изложена в сайта има опознавателен характер. Вътрешната ароматерапевтична употреба на етеричното масло изисква задължителна предварителна консултация с ароматерапевт!

Свързани продукти

Коментари

  • author
    Елена — 

    Страхотен продукт - аромата му действа едновременно и ободряващо и релаксиращо.

Оставете коментар


   captcha