Био етерично масло Зимна чубрица – афродизиак, подобрява либидото и сексуалното здраве (5мл)

image53
image140
image397
image486
image487

Био етерично масло Зимна чубрица – афродизиак, подобрява либидото и сексуалното здраве (5мл)

  5
  Продуктът е наличенСъстав:

100% Етерично масло от Зимна чубрица Satureja Montana Oil


Цена: 17.90 лв.

Лечебните свойства на биологичното етерично масло от зимна чубрица са обект на засилен научен интерес. Целебната му сила се крие в неговите мощни антибактериални и антиоксиданти свойства. Етеричното масло се използва ефективно при лечение на вътреболнични инфекции.

Натуралното биологично етерично масло от зимна чубрица се използва за подобряване на храносмилателните процеси и намаляване дискомфорта в корема, стимулиране на апетита и овладяване на различни стомашни неразположения . То насърчава секрецията на стомашни сокове и ензими, които са ключов фактор за доброто храносмилане. Уханното етерично масло от зимна чубрица е превъзходен лек за отстраняване на газове, мощно оръжие срещу диария, намалява спазмите на стомашно-чревния тракт и унищожава чревните паразити.

Благодарение на силно изразените си антибактериални и противовъзпалителни свойства, целебното биологично етерично масло ефективно помага при лечение на инфекции на стомашно-чревния тракт, пикочните пътища и дихателната система (напр. ринит, синузит, фарингит, ларингит, трахеит, бронхит).

Етеричното масло от зимна чубрица подпомага функциите на черния дроб и жлъчката. То е особено подходящо за третиране на кожни възпаления, белези, изгаряния и малки рани, тъй като ускорява образуването на съединителна тъкан. Успокоява дразненето и отока след ухапване от насекоми.

Стимулира циркулацията на кръвта и проявява загряващ ефект върху тялото. Натуралното етерично масло от зимна чубрица е доказан естествен афродизиак, който повишава либидото, сексуалната чувствителност, жизнения тонус и общото благосъстояние на организма.

Благодарение на антимикотичното си действие маслото от уханна зимна чубрица е превъзходен лек за избавяне от упоритите гъбички по ноктите. Поради ниското си молекулно тегло, то прониква много добре в дълбочина и достига в основата на нокътното легло.

Етеричното масло енергизира тялото, събужда сетивата, тонизира функцията на мозъка, подобрява паметта и концентрацията, намалява умственото напрежение и стреса.

Зимната чубрица е една от най-старите подправки в света. Благодарение на силния си аромат, леко парещ тръпчив вкус и лечебните си качества, тя намира широко приложение във всички национални кухни.

ЗАБЕЛЕЖКА: Информацията изложена в сайта има опознавателен характер. Вътрешната ароматерапевтична употреба на етеричното масло изисква задължителна предварителна консултация с ароматерапевт!

  • Повишава жизнения тонус и благосъстоянието.
  • Тонизира функцията на мозъка, подобрява паметта и концентрацията.
  • Има антисептично, антибактериално и антивирусно действие.
  • Подобравя храносмилателните процеси и намалява дискомфорта в корема.
  • Стимулира циркулацията на кръвта и проявява загряващ ефект върху тялото.

Въздействие върху психо-емоционалното състояние
Засилва паметта, активизира умствената дейност и концентраци
Аромалампа: 
добавете 1-2 капки етерично масло в арома лампа или дифузер, за да създадете ароматна и оздравяваща атмосфера в помещението.

Въздействие върху човешкото тяло
Ужилвания и ухапвания от насекоми
Локално приложение:
 нанесете 1 капка етерично масло върху засегнатите участъци от кожата.

Гъбички по ноктите
Външно приложение:
 капнете 1 капка от маслото върху памучен тампон, след което масажирайте всеки нокът / няколко пъти на ден.

Брадавици
Външно приложение:
 смесете 1 капка масло от зимна чубрица и 1 капка бадемово масло и с помощта на памучен тампон нанесете върху засегнатия участък от кожата / няколко пъти на ден.

Настинка
Инхалация: 
добавете 2 капки етерично масло към 1 литър вряща вода. Покрийте главата с кърпа. Вдишвайте дълбоко едновременно през устата и носа. Очите са затворени. Продължителност на процедурата: 10 минути.

Възпалено гърло
Разтриване:
 2 капки етерично масло смесете с 10 мл. бадемово масло. Втрийте внимателно в областта на гърлото и наложете топъл компрес.

Превенция срещу кариес
Добавете 2 капки от маслото в тубичката с паста за зъби. Използвайте получената смес като обикновена паста за зъби.

Храносмилателни проблеми, подуване на корема, газове в червата, спазми в корема
Масажно масло за тяло:
 1-2 капки етерично масло се добавят към базово масло (напр. масло от жожоба) и внимателно се масажират засегнатите области.
Разтривка: смесете 1-2 капки етерично масло с 20 мл. чист зехтин.

СЪВЕТИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ: Етеричното масло от зимна чубрица е високо концентрирана растителна съставка! Прилагането му в чист вид върху кожата трябва да се извършва с повишено внимание! Да се съхранява на недостъпно за деца място! Да не се използва по време на бременност и кърмене без предварителна консултация със специалист! Да се избягва контакт с очите и лигавиците, вътрешното ухо и други чувствителни области на тялото!

ЗАБЕЛЕЖКА: Информацията изложена в сайта има опознавателен характер. Вътрешната ароматерапевтична употреба на етеричното масло изисква задължителна предварителна консултация с ароматерапевт!

Свързани продукти

Коментари

Все още няма коментари!

Оставете коментар


   captcha