Сет Красота

image1634
image1716
image1747

Сет Красота

  1
  Продуктът е наличенСъстав:

100% Етерично масло от Безсмъртниче Helichrysum Italicum Flower Oil

100% Етерично масло от роза дамасцена Rosa Damascena Flower Oil


Цена: 99.90 лв.

Сет Красота включва:

Био етерично масло Безсмъртниче - срещу бръчки, белези и петна по кожата (5мл)

Чистото етерично масло от безсмъртниче притежава доказани антиейдж свойства. То подпомага естествената регенерация на епидермиса. Редовната му употреба прави кожата по-стегната, по-гладка, по-сияйна и по-млада.

Нашето масло от безсмъртниче е богато на антиоксиданти, които се борят с вредните свободни радикали и по този начин предпазва кожата от преждевременно стареене, появата на бръчки и старчески петна.

В допълнение, ценното етерично масло от безсмъртниче благоприятства и ускорява заздравяването на раните, като подпомага естествената регенерация на епидермиса и образуването на гранулационна тъкан. То също така и стимулира синтеза на колаген. Използва се за лечение на рани и изгаряния и образуването на дълбоки белези.

Био етерично масло Роза Дамасцена (3мл)

Ценното етерично масло от Роза Дамасцена е носител на изключителна комбинация от лечебни, разкрасяващи и подмладяващи свойства, които го правят специален еликсир за красота, младост и здраве. Невроятно мощен тоник за кожата, Розовото масло има силно стягащ и тoнизиpaщ eфeĸт.

Етеричното масло от Роза Дамасцена има много високо съдържание на антиоксиданти, които предпазват от оксидативен стрес като улавят и неутрализират свободните радикали на клетъчно ниво. Редовната употреба на етерично масло от роза (смесено с базово масло) намалява появата на фини линии, бръчки, тъмни петна, старчески петна и множество други признаци на преждевременното стареене на кожата.

Преди употреба, винаги разтваряйте етеричните масла добре в базово масло!

Коментари

  • author
    Marie  — 

    Perfect combination

Оставете коментар


   captcha