Сет Силен имунитет

image1636
image1719

Сет Силен имунитет

  0
  Продуктът е наличенСъстав:

100% Етерично масло от Лимонова чубрица Satureja Montana Oil

100% Етерично масло от Мащерка Thymus Vulgaris Oil

100% Етерично масло от Риган Origanum Vulgare Oil


Цена: 39.90 лв.

Сет Силен имунитет включва:

Био етерично масло Риган – срещу грип, вируси и настинки (10мл)

Основните биоактивни компоненти в натуралното етерично масло от риган са веществата тимол и карвакрол. Те притежават мощно бактерицидно действие и подсигуряват ефективността на маслото от риган срещу различни бактериални инфекции и резистентни болестотворни бактерии.

Етеричното масло от риган е известно като мощен природен антибиотик. То стимулира имунната система и проявява антивирусни свойства. С успех се използва за профилактика и лечение на настинка и грип.

Био етерично масло Мащерка – срещу кашлица, секрети и инфекции (10мл)

Етеричното масло от мащерка ефективно се прилага за лечение при всички видове кашлица, остри катари на горните дихателни пътища, настинки, бронхит, коклюш и бронхиална астма.

Висококачественото био масло от мащерка ускорява синтеза на антитела в тялото, укрепва белите кръвни клетки и по този начин стимулира имунната система. Маслото от мащерка също укрепва жизнените сили и повишава енергията, помага дори при нервно изтощение.

Био етерично масло Лимонова чубрица (5мл)

Съставът на натуралното етерично масло от лимонова чубрица е изключително богат на биологично активни вещества. Характерно за него е високо съдържание на гераниол, който се явява основен химичен компонент.

Други по-важни химически компоненти са: β-кариофилен, нерол, линалол, β-бизаболен и гермакрен D в малки концентрации. Етеричното масло от лимонова чубрица е силен антисептик. Има бактерицидни, противогъбични, противовирусни и имуностимулиращи свойства.

Свързани продукти

Коментари

  • author
    Боряна — 

    Лютив, чист и слънчев. Чудесен е ригъна.

Оставете коментар


   captcha