Сет Сладки сънища

image1637
image1755
image1757
image2553

Сет Сладки сънища

  0
  Продуктът е наличенСъстав:

100% Етерично масло от Био Лавандула Lavandula Angustifolia Flower Oil

100% Етерично масло от римска лайка Anthemis Nobilis Flower Oil

100% Етерично масло от Маточина Melissa Officinalis Leaf Oil


Цена: 58.90 лв. 63.90 лв.

Сет Сладки сънища съдържа:

Био етерично масло Лавандула – срещу безсъние, стрес и тревожност (10мл)

Висококачественото биологично етерично масло от лавандула действа успокояващо на нервната система, предпазва я от свръх стимулация. To успокоява прекомерните емоции и повишава качеството на живот.

В ароматерапията, етеричното масло от лавандула се използва при безсъние, безпокойство и трудно заспиване. Неговите мускулно-релаксиращи и антихипертензивни ефекти често се използват при обща нервност и тревожност. Чистото лавандулово масло също е ценна помощ главоболие, причинено от стрес и тревожност.

Био етерично масло Римска лайка (5мл)

Етеричното масло от Римска лайка се получава чрез парна дестилация на растението Anthemis nobilis. Извлеченото масло има сладък флорален и плодов аромат, и бистър до жълто-зелен цвят. 
Eтеричнотo масло от Римска лайка се използва за отпускане във физически и в психо-емоционален смисъл.

Високото съдържание на естери обуславя приятния аромат на етеричното масло от Римска лайка и го превръща в чудесен помощник при депресии, безпокойство и стрес. На емоционално и енергийно ниво, то успокоява тревожния ум и създава атмосфера на мир, хармония и спокойствие.

Био етерично масло Маточина – срещу стрес, напрегнатост и срещу херпес (5мл)

Етеричното масло от маточина има силен седативен ефект върху централната нервна система. Успокояващият му аромат е истинско вълшебство за сетивата! Етеричното масло е безценно при свръхактивна и превъзбудена нервна система, при състояние на прекомерно безпокойство, тревога, страх, напрегнатост.

То балансира при екстремни и резки промени в настроението, омекотява реакциите при стресови и емоционални ситуации, успокоява нервите и носи радост на сърцето. Етеричното масло от маточина благоприятства здравия и пълноценен сън, релаксира, подобрява настроението, освежава и дарява жизненост.

Свързани продукти

Коментари

  • author
    Кристина — 

    Страхотно е! Имам раздразнен скалп и пърхот и много облекчава кожата на скалпа. Прилагам го смесено с масло от лавандула и разредено с кокосово масло върху скалпа и по дължината на косата.

Оставете коментар


   captcha