Сет Щастие

image1641
image1722
image1758

Сет Щастие

  0
  Продуктът е наличенСъстав:

100% Етерично масло от Градински чай Salvia Officinalis Oil

100% Етерично масло от Био Лавандула Lavandula Angustifolia Flower Oil

100% Етерично масло от розмарин Rosmarinus Officinalis Leaf Oil


Цена: 19.90 лв. 33.90 лв.

Сет Щастие включва:

Био етерично масло Градински чай (10мл)

Прекрасният освежаващ, кехлибарен и балсамов аромат на биологичното етерично масло от градински чай подпомага перфектно йога упражнения, медитация и релакс , защото отваря и енергийно пречиства чакрата на слънчевия сплит и сърдечната чакра, освобождава движението на енергията на сърцето и активно възстановява аурата.

В ароматерапията, етеричното масло от градински чай стимулира и балансира нервната система, успокоява при нервно напрежение и изтощение, насърчава здравия и пълноценен сън. То също така и значително подобрява бдителността, паметта и концентрацията.

Био етерично масло Лавандула – срещу безсъние, стрес и тревожност (10мл)

Етеричното масло лавандула се извлича чрез парна дестилация на pacтeниeтo Lavandula Angustifolia, пpинaдлeжaщo ĸъм ceмeйcтвo Lаmіасеае (Lаbіаtае). Лавандуловото масло е безцветно и има наситен, цветен, успокояващ аромат.

Висококачественото биологично етерично масло от лавандула има много положителни свойства върху психиката, действа успокояващо на нервната система и я предпазва от свръх стимулация. То успокоява силните емоции и повишава благосъстоянието и качеството на живот.

Био етерично масло Розмарин (10мл)

Етерично масло от розмарин се извлича чрез парна дестилация от цъфтящите върхари и клонките на растението Rosmarinus officinalis. Има характерен свеж мирис с балсамично-дървесна и камфорова нотка.

Етеричното масло от Розмарин e било считано за свещено от римляните. То се нарежда сред най-добрите природни средства против депресия и хроничен стрес. Като намалява нивата на кортизол, то благоприятно повлиява стреса и нервното напрежение. Етеричното масло от розмарин помага за справяне със стреса и за заличаване на последиците от стресовата преумора.

Свързани продукти

Коментари

  • author
    Боряна — 

    Изключително чисти масла. Това е 4 или 5 тото масло, което използвам на вашата фирма. Много доволна!!!!

  • author
    Richard Marbach — 

    Herrlich erfrischend

Оставете коментар


   captcha