Назад към природата
Назад към природата

22 Apr, 2018 / Essences Bulgaria


100% чистите и натурални етерични масла от Essences Bulgaria могат да помогнат на хората да се свържат отново с природата. Нашите масла имат разнообразни благоприятни, дори лечебни ефекти.


Колко от нас, потънали в напрегнатият ритъм на забързания делник на живота, имаме време да погледнем природата около себе си? Но наистина да погледнем, да видим и да усетим невероятната й магия и съвършенство? Колко от нас и позволяват да облекчи физическата, психическа и сексуална умора, да разсее нервното напрежение, стреса, тъгата, насъбрани в душите и сърцата ни? Колко от нас могат да се ориентират в пъстрата ухаеща палитра на етеричните масла? Колко имат волята и желанието да възстановят естествената и хармонична връзка между себе си и природата и да се насладят на пълното усещане за здраве, свобода и щастие?

Ние ще Ви подадем ръка! Нашите натурални етерични масла дават усещане за здраве, магия и тайнство. Дори повече! По-силно от всякога ще почувствате, че „общуването“ с тази енергия и лечебна сила от растителното царство е жизнено важно за вас и че именно могъщата целебна сила на природата около нас е тази, която може да излекува тялото и душата ни всеки един миг.

Етеричните масла създават нашите мигове, нашите малки чудеса, за които копнее душата ни!

Те се използват от хилядолетия но едва днес идва време да изживеят истинският си ренесанс. Етеричните масла на Essences Bulgaria ще ви помогнат да преоткриете себе си, защото въплащават в себе си духът на откривателството.

Ако сте готови да усетите силата на природата в себе си, ще Ви разкажем за нашето откритие, което ни дава повод за гордост и удовлетворение. Наред с производството на богата палитра от етерични масла ние създадохме едно напълно ново, ценно и уникално етерично масло с изключителна лечебна мощ – етерично масло от Молдовски змееогловник – възхитително растение с чудесни синьо-виолетови цветчета (Dracocephalum moldavica). Особен интерес представлява високото съдържание на геранилацетат в химичният му състав, което го прави необикновено и единствено по род си в света, обуславя неговите мощни противовъзпалителни, противогъбични, антимикробни, антиоксиданивни и имуностимулиращи лечебни свойства и провокира интереса на научните среди и ценителите на ароматерапията.

Докоснете се до етеричните масла на Essences Bulgaria – до едно истинско знание – и ще откриете как природата е създала всичко в една съвършена хармония и порядък, как грижата за здравето, красотата и добрата кондиция може да бъде толкова лесна и достъпна.

Още от блога

09 юни, 2023 В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.
  Essences Bulgaria

В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.

25 окт, 2022 Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.
  Essences Bulgaria

Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.

24 юли, 2022 В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.
  Essences Bulgaria

В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.

12 юли, 2022 Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.
  Essences Bulgaria

Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.

20 юни, 2022 Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.
  Essences Bulgaria

Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.

03 юни, 2022 Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.
  Essences Bulgaria

Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.