Биологична Флорална Вода от Лимонова Чубрица е представена
Биологична Флорална Вода от Лимонова Чубрица е представена

30 Oct, 2020 / Essences Bulgaria


Щастливи сме да ви съобщим, че нашата Флорална Вода от Лимонова Чубрица беше част от специалната козметична колекция на Кутията "You are worth it Box"!


През месец октомври имахме удоволствието да се включим в абонаментната кутия за красота и здраве You Are Worth It Box.

Кутията съдържа между 5 и 7 висококачествени и пълноразмерни продукта от различни и доказани козметични брандове. Нашият продукт, който ще откриете в кутията е Биологичната ни флорална вода от лимонова чубрица, която притежава завладяващ цитросов аромат. Ще я откриете само при нас - Essences Bulgaria.

Не забравяйте да ни споделите мнението си за цитросовия аромат на лимоновата чубрица като ни пишете в Instagram или ни отбележете в поста си!

Октомврийско издание на „You are worth it“ кутия:

Още от блога

09 юни, 2023 В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.
  Essences Bulgaria

В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.

25 окт, 2022 Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.
  Essences Bulgaria

Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.

24 юли, 2022 В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.
  Essences Bulgaria

В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.

12 юли, 2022 Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.
  Essences Bulgaria

Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.

20 юни, 2022 Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.
  Essences Bulgaria

Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.

03 юни, 2022 Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.
  Essences Bulgaria

Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.