Нашето участие в конференцията Botanica2020
Нашето участие в конференцията Botanica2020

01 Nov, 2020 / Essences Bulgaria


Искаме да направим кратък преглед на нашето участие в конференцията Botanica2020 и специални благодарности на страхотните организатори на това събитие.


Много сме развълнувани, щастливи и благодарни на тази година, защото тя ни даде шанса да бъдем част от една от най-важните конференции за ароматерапия - Botanica 2020. Искаме да благодарим на в организаторите, които ни поканиха да участваме и се справиха толкова добре с организацията дори в условията  на пандемия.

Botanica 2020 е конференция за клинична ароматерапия и билколечение, тази година поради ограниченията и мерките, свързани с Covid-19, тя се проведе изцяло онлайн между 18 и 20-ти септември.

По време на Botanica 2020 имахме възможността да се срещнем с толкова много прекрасни хора, научихме много за етеричните масла, ползите от употребата за здравето, нови интересни изследвания. Обменихме опит с някои от най-добрите ароматерапевти, изследователи, специалисти по билколечение, здравни специалисти, дестилатори и доставчици на етерични масла от цял свят.

Темите на Botanica 2020 бяха в съответствие с това, в което наистина вярваме и се опитваме да постигнем в ежедневната ни работа - ефикасност, безопасност и устойчивост.

И последно, но не и по значение, ние сме много горди от факта, че Йонатан Мидендорф - съосновател на Essences Bulgaria беше един от лекторите на Botanica 2020.

Неговата реч за нашата история, страст и това как стартира Essences Bulgaria, можете да гледате тук.

Освен това, не пропускайте да разгледате и уебсайта на Botanica 2020, за да откриете повече за невероятните лектори и участници, с които имахме удоволствието да се запознаем.

 

От уебсайта на Botanica2020:

Още от блога

09 юни, 2023 В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.
  Essences Bulgaria

В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.

25 окт, 2022 Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.
  Essences Bulgaria

Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.

24 юли, 2022 В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.
  Essences Bulgaria

В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.

12 юли, 2022 Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.
  Essences Bulgaria

Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.

20 юни, 2022 Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.
  Essences Bulgaria

Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.

03 юни, 2022 Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.
  Essences Bulgaria

Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.