Биологична флорална вода от лавандула в Кибрит за ноември
Биологична флорална вода от лавандула в Кибрит за ноември

12 Nov, 2020 / Essences Bulgaria


Нашата биологична флорална вода от лавандула е сред избраните продукти в ноемврийското издание на абонаментната кутията Кибрит.


Ноември започна много вълнуващо за нас. Нашата 100% биологична флорална вода от лавандула е една от клечките на ноемврийския Кибрит! Изданието на една от най-продаваните абонаментни кутии беше разпродадено буквално за няколко часа. Нашата флорална вода достигна до хиляди нови потребители.

А ако все още не се докосвал до Кибрит, споделяме, че тематичната месечна кутия, която можете да поръчате еднократно или чрез абонамент, съдържа между 5 и 8 разнообразни продукта на стойност над 60 лева в зависимост от месечната тема.

Можете да поръчате следващото издание на Кибрит тук.

Не забравяйте да последвате и нас, защото сме ви подготвили малко предизвикателство през следващите дни.

Още от блога

09 юни, 2023 В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.
  Essences Bulgaria

В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.

25 окт, 2022 Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.
  Essences Bulgaria

Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.

24 юли, 2022 В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.
  Essences Bulgaria

В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.

12 юли, 2022 Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.
  Essences Bulgaria

Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.

20 юни, 2022 Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.
  Essences Bulgaria

Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.

03 юни, 2022 Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.
  Essences Bulgaria

Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.