Нашите продукти вече в София!
Нашите продукти вече в София!

21 Nov, 2020 / Essences Bulgaria


Още една вълнуваща новина от нас – от тази седмица вече можете да откриете нашите продукти в два страхотни био магазина в град София – Домашница.


Още една вълнуваща новина от нас – от тази седмица вече можете да откриете нашите продукти в два страхотни био магазина в град София – Домашница  - мястото, където ще откриете само чиста, фермерска, органична храна и козметика!

Можете да се отбиете и да видите нашите продукти на живо в:

•    Био магазин Домашница 1 -  гр.София, кв. Борово ул. Света Марина №33
и
•    Био магазин Домашница 2 - гр.София, кв. Кръстова Вада ул. Емилян Станев №28 (на минута от Paradise Mall)

Био магазините Домашница ще ви приветстват в дните от понеделник до събота (включително) в часовете от 10:00 до 19:30 часа.

Освен във физическите магазини, продуктите ни можете да откриете и на онлайн магазина им.

Ако посетите Домашница, не пропускайте да ни споделите в социалните мрежи :)

Приятно пазаруване.

Още от блога

09 юни, 2023 В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.
  Essences Bulgaria

В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.

25 окт, 2022 Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.
  Essences Bulgaria

Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.

24 юли, 2022 В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.
  Essences Bulgaria

В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.

12 юли, 2022 Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.
  Essences Bulgaria

Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.

20 юни, 2022 Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.
  Essences Bulgaria

Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.

03 юни, 2022 Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.
  Essences Bulgaria

Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.