Защо да изберем флорална вода от лавандула
Защо да изберем флорална вода от лавандула

11 Dec, 2020 / Essences Bulgaria


Коледа е само след 14 дни, ние ви подготвихме игра и споделяме 10 причини защо нашата биологична флорална вода от лавандула е чудесен подарък.


До Коледа остават само 14 дни. Време е да помислим за коледните подаръци за тази година. Ние силно вярваме, че 100% натуралните продукти винаги са чудесна идея. В днешния пост искаме да споделим защо флоралната вода от лавандула би била идеалният избор.

1. Нашата лавандулова флорална вода е 100% органична и безопасна за използване от всички в семейството - от най-големите до най-малките,  ароматът на лавандулата е абсолютно безвреден и за домашни любимци.

2. Нашата лавандулова флорална вода може да се използва по различни начини у дома. Това е идеалният естествен спрей за стаята, шкафовете ви или офиса. Можете също така да напръскате възглавниците и спалното бельо, за да насърчите по-добър сън или пък да я добавите в ютията, така че дрехите ви да имат този приятен нежен лавандулов аромат.

3. Идеална е за употреба като тоник за лице, подходящ за всеки тип кожа. Можете да го използвате както сутрин, така и вечер.

4. Лавандуловата флорална вода прави чудеса за мазна кожа, склонна към акне. Тя ще ви помогне да се справите с по-тъмните петна, както и ще намали възпалението и ще детоксикира кожата.

5. Можете да я използвате и като спрей за коса - изключително полезно и успокояващо действие върху скалпа. За по-добри резултати можете да добавите и няколко капки етерични масла, които насърчават растежа на косата и укрепват косъма.

6. Можете да напръскате цялото си тяло и дрехи с флоралната вода от лавандула - 100% естественият и аромат може да е идеалната алтернатива на спрейовете за тяло и парфюмите, особено ако кожата ви е по-чувствителна.

7. Лавандуловата вода може да се използва и от мъжете след бръснене, защото ще успокои кожата, като същевременно ще хидратира и ще я направи мека и гладка.

8. Лавандулата помага и при главоболие, напрежение и стрес. Така че можете да го носите със себе си и просто да напръскате лицето си, когато почувствате, че имате нужда.

9. Купувайки продукт от малка семейна компания, точно като нашата, вие ще помогнете и ще подкрепите малък бизнес!

10. Ние наистина се грижим за нашите клиенти, така че ще се погрижим да изпратим всичко навреме и ще се постараем да ви накараме да се усмихнете.

Още от блога

09 юни, 2023 В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.
  Essences Bulgaria

В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.

25 окт, 2022 Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.
  Essences Bulgaria

Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.

24 юли, 2022 В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.
  Essences Bulgaria

В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.

12 юли, 2022 Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.
  Essences Bulgaria

Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.

20 юни, 2022 Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.
  Essences Bulgaria

Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.

03 юни, 2022 Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.
  Essences Bulgaria

Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.