Нашата 2020 година
Нашата 2020 година

11 Jan, 2021 / Essences Bulgaria


2020 беше много специална година за нас. Имахме много цели, идеи и вълнуващи проекти. Решихме да споделим най-интересните от тях с вас.


Решихме да споделим основните моменти от нашата 2020, защото беше много специална година за нас. Имахме добри и лоши моменти, научихме много, срещнахме много нови невероятни приятели, разширихме екипа с нови хора и успяхме да постигнем някои от целите си.

Януари - стартирахме годината с много онлайн поръчки от Европа, Америка и Азия! Това ни мотивира да изградим ясна визия за нови продукти, които да ви предложим. Побързахме и започнахме да работим върху нашите 100% биологични флорални води, базово масло от шипка и етерично масло от лавандула.

Февруари - намерихме професионалисти, които да ни помогнат да проектираме и да изразим нашата страст в новите ни продукти. За да можем да ви ги представим по най-добрия възможен начин и всичко - от опаковката до крайния продукт, да отразява отличното качество на нашите продукти.

Март - продължихме да работим усилено върху разработването на новите ни биологични продукти, ръка за ръка вървеше и работата на полетата - подготовката за новия сезон!

Април - когато първите слънчеви лъчи на пролетта целунаха нивите ни, бяхме готови да започнем усилената работа. Наехме нови хора, за да можем да бъдем по-ефективни и грижовни в отглеждането на нашите билки.

Май - един от любимите ни месеци всяка година - полетата ни цъфтяха, пчели бръмчаха около нас, а ние бяхме развълнувани заради розобера! Ръчно обрахме розите и ги подготвихме за дестилация, за да можем да произведем нашата уникална 100% органична флорална вода от роза (Rosa Damascena), която се отличава със съдържанието на изключително висок процент розово масло.

Юни - нашите билки растяха под жаркото слънце. Всяка сутрин се събуждахме много рано, за да можем да започнем работа на полетата преди обяд. Окосихме нашите полета със салвия склареа и маточина.

Юли - започнахме работа по една от нашите мисии - да станем по-добре познати и на българския пазар. И най-накрая бяхме готови да представим новите си биологични продукти. Междувременно работата по нашите полета никога не е спирала – окосихме полетата с босилек, безсмъртиче и молдовски змееогловник.

Август - Botanica2020 - една от най-важните конференции по ароматерапия трябваше да се случи след месец, затова започнахме да подготвяме нашето видео, презентация и материали. Дестилирахме прясно набрани билки - жълт кантарион, бял равнец и риган.

Септември - Botanica2020! Изключително сме благодарни за тази възможност. Нашият съосновател Йонатан Мидендорф беше един от говорителите на Botanica2020. Той представи нашите уникални етерични масла и обмени опит с някои от най-добрите ароматерапевти, изследователи, лекари по билколечение, здравни специалисти, дестилатори, доставчици от цял ​​свят. Стартира и новия ни уебсайт – изцяло обновен и много по-лесен за навигация!

Октомври - споделихте първите си впечатления от новите ни продукти - биолочни флорални води, базово масло и етерично масло от лавандула. Нашата 100% биологична флорална вода от лимонова чубрица беше част от месечното издания на абонаментната кутия You are Worth it. Продължихме да работим и на полетата - събирайки листа от смрадлика.

Ноември - нашата 100% биологична флорална вода от лавандула беше представена от една от най-популярните български абонаментни кутии - Kibrit. Нашите продукти станаха достъпни и във физическите био магазини Domashnica в София. И не на последно място бяхме гости в едно от най-популярните предвания по БНТ – „Бразди“! Дойде време да съберем и шипката, за да произведем висококачественото ни биологично базово масло.

Декември - и точно така неусетно ето го и последния месец на 2020 г. Нашето 100% чисто натурално етерично масло от японска мента беше включено в кутията You Worth it Box - най-продаваното издание досега! Планирахме целите си за 2021, тъй като имахме невероятна 2020!

Обещаваме ви, че през 2021 г. ще се опитаме да бъдем още по-добри, ще продължим да предоставяме най-качествените продукти и винаги ще следваме нашата страст. Отворени сме за вашите предложения и винаги ще оценим вашето честно мнение за нашите продукти.

Още от блога

09 юни, 2023 В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.
  Essences Bulgaria

В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.

25 окт, 2022 Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.
  Essences Bulgaria

Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.

24 юли, 2022 В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.
  Essences Bulgaria

В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.

12 юли, 2022 Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.
  Essences Bulgaria

Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.

20 юни, 2022 Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.
  Essences Bulgaria

Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.

03 юни, 2022 Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.
  Essences Bulgaria

Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.