Нашето участие в Bellebox май
Нашето участие в Bellebox май

26 May, 2021 / Essences Bulgaria


Нашата 100% биологична флорална вода от лавандула е сред продуктите, които ще откриете в майското издание на Bellebox


Май месец дойде с пролетен полъх и слънчеви дни. А за нас, времето, прекарано в работа на полетата нараства. Освен това, първите дни на този месец ни донесоха и друго вълнение – нашата 100% биологична флорална вода от лавандула е между селектираните продукти в Bellebox.

Неслучайно, избрахме да представим нашата лавандулова вода в специална нова разфасовка от 140мл и нова визия именно в една от най-популярните абонаментни кутии на българския пазар.

Положителните коментари, които получихме за новата опаковка означават много за нас. Много от вас ни писаха, че ароматът на лавандулата ги пренася там – в средата на необятните полета с нежен синьо-лилав нюанс, където пчелите неуморно пеят своите песни, а слънцето гали цветовете и ги кара да искрят.

Решихме да лансираме по-малките разфасовки на биологичните флорални води, точно в началото на топлите месеци, за да могат да бъдат част от всеки ваш летен ден. Удобната по-малка бутилка може винаги да ви е под ръка, за да освежите кожата и косата си или пък да разпръснете цветно настроение и лек нежен аромат около себе си.

Вече можете да поръчате флоралните води в 140мл онлайн, както и да ги откриете в магазините, с които работим.

Ще се радваме да ни споделите коя е любимата ви флорална вода?

Още от блога

09 юни, 2023 В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.
  Essences Bulgaria

В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.

25 окт, 2022 Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.
  Essences Bulgaria

Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.

24 юли, 2022 В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.
  Essences Bulgaria

В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.

12 юли, 2022 Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.
  Essences Bulgaria

Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.

20 юни, 2022 Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.
  Essences Bulgaria

Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.

03 юни, 2022 Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.
  Essences Bulgaria

Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.