Награди за спортните таланти на Американски университет в България
Награди за спортните таланти на Американски университет в България

17 Jun, 2021 / Essences Bulgaria


Наградихме победителите на едно от най-големите спортни събития в югозападна България - АУБ Олимпикс.


През 2021, за 16-та поредна година от Американският университет в България организира едно от най-големите спортни събития в югозападна България - АУБ Олимпикс. В 17 спортни дисциплини биват отличени 204 участници, показали най-добри умения пред около 800 души публика. За да поддържа спортния дух, страстта, амбицията и старанието, спортният клуб организира и няколко по-малки събития през учебната година.

През март месец, имахме удоволствието да подкрепим една от тези инициативи, като предоставихме биологична флорална вода от лавандула за всички отличили се в избраните спортни инициативи. Възможността да зарадваме студентите от АУ беше радост и вълнение за нас. Надяваме се, че ароматът на лавандула ще им донесе спокойствие, цветни и положителни емоции, а благодарение на това и много успехи на игрището и в учебните зали.

 

Още от блога

09 юни, 2023 В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.
  Essences Bulgaria

В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.

25 окт, 2022 Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.
  Essences Bulgaria

Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.

24 юли, 2022 В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.
  Essences Bulgaria

В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.

12 юли, 2022 Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.
  Essences Bulgaria

Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.

20 юни, 2022 Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.
  Essences Bulgaria

Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.

03 юни, 2022 Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.
  Essences Bulgaria

Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.