Още подаръци от нас в Бакалия "От фермата"
Още подаръци от нас в Бакалия

05 Oct, 2021 / Essences Bulgaria


За всички нащи приятели от Русе, продължаваме раздаването на подаръци в Бакалия "От фермата" ...


Продължаваме раздаването на подаръци! Каним всички русенци и гости на града в двата магазина с адреси:

  • Бакалия "От Фермата" I - гр.Русе, ул."Видин" 20 (до изхода на м-н Билла)
  • Бакалия "От Фермата" II - гр.Русе, ул."Захари Стоянов" 16 (до пазар Олимп, бившия офис на Еконт)

Там ще получите подарък биологична флорална вода от лимонова чубрица като подарък с всяка покупка на наш продукт! Кампанията започва днес 05.10.2021 и ще продължи до изчерпване на количествата.

Приятно пазаруване.

Още от блога

09 юни, 2023 В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.
  Essences Bulgaria

В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.

25 окт, 2022 Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.
  Essences Bulgaria

Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.

24 юли, 2022 В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.
  Essences Bulgaria

В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.

12 юли, 2022 Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.
  Essences Bulgaria

Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.

20 юни, 2022 Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.
  Essences Bulgaria

Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.

03 юни, 2022 Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.
  Essences Bulgaria

Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.