Сет Горска магия

image1607
image1713
image1748

Сет Горска магия

  0
  Продуктът е наличенСъстав:

100% Етерично масло от Бял бор Pinus Sylvestris Leaf Oil

100% Етерично масло от Бяла ела Abies Alba Needle Oil

100% Етерично масло от Хвойна Juniperus Communis (Leaf/Branch) Oil


Цена: 29.90 лв.

Сет Горска магия включва:

Био етерично масло Бял бор (10мл)

Био етеричното масло от Бял бор се извлича чрез парна дестилация на игловидните „листа" и клонки на растението Pinus sylvestris. То има свеж, горски, с балсамични и дървесни нотки аромат. Изпълва въздуха с чист и свеж аромат на борова гора.

Етеричното масло от Бял бор е незаменимо при проблеми с дихателната система, при първи симптоми на вирусни инфекции, както и при по-сериозни състояния като бронхит, ларингит и ангина.

Био етерично масло Бяла ела (10мл)

Био етеричното масло от Бяла ела се извлича чрез парна дестилация от елховите иглички и свежите клонки на вечнозелените дървета от рода Abies. Излъчва свеж аромат, който изпълва сетивата с ухание на иглолистна гора.

Органичното етерично масло от Бяла ела е естествен релаксант, който възстановява тялото след мускулна умора, напрежение и стрес. Използва се също така в комплексна терапия при остеохондроза, ревматизъм, артроза и артрит. То спомага за спиране стареенето на хрущяла и за ускоряване на процеса на възстановяване след травми и фрактури.

Био етерично масло Хвойна (10мл)

Био етеричното масло от Хвойна се получава чрез парна дестилация от иглите, тънките клонки и плодове на растението Juniperus communis. Етеричното масло от Хвойна има свеж, балсамов, дървесно-сладък аромат.

Етеричното масло от Хвойна е известно като мощен антисептик, детоксикатор и бустер на имунната система. То има противовъзпалителни, антивирусни и антисептични свойства, които осигуряват необходимия приток на енергия за укрепване на имунната система.

Свързани продукти

Коментари

 • author
  Margarita Kostova — 

  Tolles Produkt, wie alle andere!!!Die Grippe hat mich schlimm getroffen. Diese Öl zusammen mit der Salbeiöl,haben mich gerettet durch die Inhalationen!!!Besten Dank!Immer wieder gerne!!!

 • author
  Павел Пенчев — 

  Страхотен продукт, препоръчвам.

 • author
  Боряна Драганова — 

  Хевойната е невероятно разстение. От години много я обичам! А, това етерично масло е удивително по чистота.

Оставете коментар


   captcha