Сет Дишай свободно

image1659
image1714

Сет Дишай свободно

  0
  Продуктът е наличенСъстав:

100% Етерично масло от Мащерка Thymus Vulgaris Oil

100% Етерично масло от Японска мента Mentha Arvensis Leaf Oil

100% Етерично масло от Исоп Hyssopus Officinalis Flower/Leaf/Stem Oil


Цена: 37.90 лв.

Сет Дишай свободно съдържа:

Био етерично масло Мента - (10мл)

Лечебната сила на биологично етерично масло от мента, силният и свеж аромат, освежаващото и охлаждащо тялото действие се дължат на високото му съдържание на ментол (до 70%).

Антибактериалните, противовъзпалителни и силно отхрачващи свойства на чистото етерично масло от мента го превръщат в едно чудесно средство за повишаване съпротивителните сили на организма към простудни заболявания и за подобряване на дишането.

Био етерично масло Мащерка – срещу кашлица, секрети и инфекции (10мл)

Нашето биологично етерично масло от мащерка се отличава с високо съдържание на тимол (Thymus vulgaris ct thymol). Тимолът e биоцид − веществo, коeто унищожава патогенните микроорганизми: вируси, бактерии, паразити и гъбички. Биоцидите също намаляват бактериалната резистентност към общи антибиотици, например пеницилин.

Като отхрачващо, бронхо-разширяващо, антиспазмолитично и бактерицидно средство, етеричното масло от мащерка ефективно се прилага за лечение при всички видове кашлица, остри катари на горните дихателни пътища, настинки, бронхит, коклюш и бронхиална астма.

Био етерично масло Исоп – срещу проблемно дишането при респираторни проблеми (5мл)

Биологичното етерично масло от исоп има много широк диапазон от здравни ползи за човешкия организъм като единна система, но проявява специален афинитет към дихателната система.

Използва се ефективно при лечение на респираторни заболявания на дихателните пътища – простуда и грип, вирусни инфекции, болки в гърлото, зачервено гърло, бронхити, хрема и др.

Натуралното етерично масло от исоп действа чрез стимулиране на кашличния рефлекс, втечняване на секрета на слузта и освобождаване на дихателните пътища от храчки. То води до облекчаване на бронхиалните спазми, прочистване на белите дробове и улесняване на дишането. Тези свойства, в комбинация с антисептичното действие на етеричното масло, допринасят за премахване на инфекциозните възпалителни заболявания на белите дробове и бронхите.

Свързани продукти

Коментари

  • author
    Галя Илиева — 

    Това масло е вълшебно. Много бързо ми минава главоболието. Ползвам го и при болки в стомаха. Чудесен продукт.

  • author
    Илонка — 

    Ментата е страхотна!Чист,свеж и силен аромат,без билкови тонове!

Оставете коментар


   captcha