Нашето участие в декемврийското издание на You are Worth It Box
Нашето участие в декемврийското издание на You are Worth It Box

06 Jan, 2021 / Essences Bulgaria


Отново с вълнение ви споделяме, че наш продукт е част от декемврийското издание на You are Worth It Box.


През месец декември, наш продукт отново попадна в селекцията на абонаментната кутия You are Worth It Box! Не е изненада, че едно от любимите ви 100% чисти и натурални етерични масла – това от японска мента, попадна в последното издание на  You are Worth It Box за 2020. Множеството му приложения, както и това, че е сред нашите бестселъри, ни прави уверени, че широката аудитория, до която достигна ще се влюби в него. Кутията беше разпродадена буквално за часове.

Ако все още не сте се абонирали за You are Worth It Box, то можете да го направите на сайта им, последвайте ги и в Инстаграм.

Още от блога

25 Oct, 2022 Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.
  Essences Bulgaria

Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.

24 Jul, 2022 В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.
  Essences Bulgaria

В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.

12 Jul, 2022 Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.
  Essences Bulgaria

Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.

20 Jun, 2022 Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.
  Essences Bulgaria

Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.

03 Jun, 2022 Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.
  Essences Bulgaria

Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.

17 May, 2022 В този пост ще научиш за лечебните свойства на етеричното масло от хвойна и как лесно да го използваш у дома.
  Essences Bulgaria

В този пост ще научиш за лечебните свойства на етеричното масло от хвойна и как лесно да го използваш у дома.

Свързани продукти