Етерично масло от Маточина- чудотворно лекарство срещу херпес!
Етерично масло от Маточина- чудотворно лекарство срещу херпес!

16 Dec, 2021 / Essences Bulgaria

Вирусът на херпес симплекс, известен още като HSV, е инфекция, която причинява херпес. Херпесът може да се появи в различни части на тялото, най-често по гениталиите или устата. Има два вида херпес симплекс:

  • HSV-1: причинява предимно орален и периорален херпес
  • HSV-2: главно причинява генитален херпес 

Простият и изключително ефективен метод за лечение е просто капка масло от маточина (Melissa officinalis), сложете го върху инфектираното място и това ще предотврати инфектиране!

Ако от друга страна, вече се е инфектирало, просто нанесете маслото от маточина върху раните по устните и те ще заздравеят много по-бързо от обикновено.

Още от блога

09 юни, 2023 В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.
  Essences Bulgaria

В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.

25 окт, 2022 Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.
  Essences Bulgaria

Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.

24 юли, 2022 В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.
  Essences Bulgaria

В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.

12 юли, 2022 Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.
  Essences Bulgaria

Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.

20 юни, 2022 Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.
  Essences Bulgaria

Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.

03 юни, 2022 Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.
  Essences Bulgaria

Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.

Свързани продукти