Рецепти - етерично масло валериана

Серум за сън

Подгответе си собствен бленд от любимите аромати, за да се насладите на спокоен сън. Смесете съставките в стъклено шише с рол-он накрайник. Допълнете с фракционирано кокосово масло. Втривайте сместа във врата си вечер преди лягане.

Смесете:

  • 2 капки етерично масло от валериана
  • 2 капки етерично масло от римска лайка
  • 2 капки етерично масло от лавандула
  • фракционирано кокосово масло за допълване

 

Арома бленд „Спокойствие“

Понякога не само умът ни трябва да се успокои преди сън, но и нашето тяло. Бленд от етерични масла „Спокойствие” е подходящо допълнение към топла, релаксираща вана преди лягане, тъй като ще отпусне преуморените ви мускули и ще ви помогне да се успокоите. Отпуснете се и оставете сетивата ви да отпочинат.

Смесете:

  • 2 капки етерично масло от валериана
  • 2 капки етерично масло от римска лайка
  • 2 капки етерично масло от пачули
  • 2 капки етерично масло от майорана

Още от блога

09 юни, 2023 В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.
  Essences Bulgaria

В пчелите е скрита мистичната тайна на творението. В древен Египет са били наричани „събирачи на слънцето“ и носители на „слънчева мъдрост“.

25 окт, 2022 Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.
  Essences Bulgaria

Използвано във всичко – от кремове за лице и маски за коса до кулинарни ястия и дресинг за салати, то изглежда истински феномен сред растителните масла.

24 юли, 2022 В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.
  Essences Bulgaria

В тази статия ви запознаваме с най-добрите етерични (и базови) масла, с които да облекчите и подхраните кожата при слънчеви изгаряния.

12 юли, 2022 Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.
  Essences Bulgaria

Научете кои са най-често допусканите грешки при използването на етерични масла и как най-успешно да си помагаме с тях при различни състояния като стрес.

20 юни, 2022 Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.
  Essences Bulgaria

Лесни рецепти с етерични масла, с които да заздравиш скалпа и да стимулираш бърз растеж на косата.

03 юни, 2022 Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.
  Essences Bulgaria

Научи кои са лечебните ползи на маслото от роза, както и някои лесни рецепти, които може да пробваш у дома.

Свързани продукти