essences logoКачество

Нашата цел е да прилагаме и спазваме най-високите стандарти за качество, за да оправдаем високото доверие, което Вие, нашите клиенти, ни гласувате. Така ние проявяваме загриженост не само към Вас но и към членовете от нашето семейство, които ползват в ежедневието си нашите натурални продукти.

 

Етеричните масла, флоралните води и базовите масла на Essences Bulgaria произлизат от строго контролирани биологично отглеждани медицински и ароматни култури, разположени върху собствени сертифицирани площи. Нашата фирма, нашите земеделски площи и разбира се всички наши продукти са 100% биосертифицирани.

 

С особено внимание съблюдаваме точното време на прибиране на реколтата и внимателната обработка на растителната суровина, което е гаранция за качеството на продукцията. Нашата първостепенна цел е да запазим всички биологично активни вещества, открити в растенията, чрез прилагане на щадящ процес за получаване на етеричните масла и флорални води.

Ние сме благословени от Бог, че се намираме в Северна България и че можем да обработваме почви, намиращи се в близост до делтата на река Дунав, които са сред най-богатите и плодородни почви в цяла Европа. Комбинацията от отличните почвени, водни и климатични условия ни помага да запазим ценните биологично-активни съставки на растенията във високи концентрации и уникален компонентен състав. Не случайно днес България е вече утвърден производител на етерични масла в целия свят и се възприема като Меката за производство на етерични масла.

В допълнение към това ние гарантираме първокласното качество на всички наши продукти, като спазваме следните обещания:

- без добавки (като напр. подобрители на аромата или други изкуствени аромтати)

- без консерванти

- без синтетични химически вещества

- без смесване с други масла (като напр. смесване на евтини етерични масла, като масло от лимонова трева/цитронела с по-скъпи, като масло от маточина, е много често срещана практика сред най-известните производители на етерични масла)

- без генното модифициране

- без тестване върху животни

- 100% веган съставки

- без лактоза

- без глутен

 

 

BG-BIO-22

 

Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас. Ще се радваме да Ви помогнем!