essences logoБлог
12 ноември Нашата биологична флорална вода от лавандула е сред избраните продукти в ноемврийското издание на абонаментната кутията Кибрит.
  Essences Bulgaria

Нашата биологична флорална вода от лавандула е сред избраните продукти в ноемврийското издание на абонаментната кутията Кибрит.

01 ноември Искаме да направим кратък преглед на нашето участие в конференцията Botanica2020 и специални благодарности на страхотните организатори на това събитие.
  Essences Bulgaria

Искаме да направим кратък преглед на нашето участие в конференцията Botanica2020 и специални благодарности на страхотните организатори на това събитие.

30 октомври Щастливи сме да ви съобщим, че нашата Флорална Вода от Лимонова Чубрица беше част от специалната козметична колекция на Кутията
  Essences Bulgaria

Щастливи сме да ви съобщим, че нашата Флорална Вода от Лимонова Чубрица беше част от специалната козметична колекция на Кутията "You are worth it Box"!

22 октомври Essences Bulgaria Mасло от мащерка -  Незаменим помощник в борбата с респираторните заболявания, като бронхит и др. 100% чисто етерично масло от мащерка срещу вируси и вирусни инфекции.
  Essences Bulgaria

Essences Bulgaria Mасло от мащерка - Незаменим помощник в борбата с респираторните заболявания, като бронхит и др. 100% чисто етерично масло от мащерка срещу вируси и вирусни инфекции.

29 декември С нетърпение очакваме новата 2020 година, едно от събитията, за които се вълнуваме най-много е предстощата конференция Botanica. Там ще представим някои от нашите уникални етерични масла.
  Essences Bulgaria

С нетърпение очакваме новата 2020 година, едно от събитията, за които се вълнуваме най-много е предстощата конференция Botanica. Там ще представим някои от нашите уникални етерични масла.

09 януари Етеричното масло от маточина има много благоприятни ефекти върху тялото и ума. Ние ви споделяме 10 от ползите от употребата му за по-добро здраве
  Essences Bulgaria

Етеричното масло от маточина има много благоприятни ефекти върху тялото и ума. Ние ви споделяме 10 от ползите от употребата му за по-добро здраве

30 октомври Уникалното етерично масло от молдовски змееогловник е открито и произведено за първи път от Essences Bulgaria.
  Essences Bulgaria

Уникалното етерично масло от молдовски змееогловник е открито и произведено за първи път от Essences Bulgaria.

26 юни Красотата на Салвия скларея - лечебно растение с традиции в отглеждането и употребата. Сега можете да изпробвате висококачественото етерично масло от Салвия скларея от Essences Bulgaria.
  Essences Bulgaria

Красотата на Салвия скларея - лечебно растение с традиции в отглеждането и употребата. Сега можете да изпробвате висококачественото етерично масло от Салвия скларея от Essences Bulgaria.

22 април 100% чистите и натурални етерични масла от Essences Bulgaria могат да помогнат на хората да се свържат отново с природата. Нашите масла имат разнообразни благоприятни, дори лечебни ефекти.
  Essences Bulgaria

100% чистите и натурални етерични масла от Essences Bulgaria могат да помогнат на хората да се свържат отново с природата. Нашите масла имат разнообразни благоприятни, дори лечебни ефекти.